

Klicka på länken och följ mina färgsprakande äventyr på instagram!

Klicka på länken och följ mina färgsprakande äventyr på instagram!
MÖT PATRICIA DIANDA, "FLAVOR-BOSS TRICH" GRUNDARE OCH SKAPARE AV FLAVOR-BOSS
"EN AFRO-KARIBISK SMAKUPPLEVELSE"
Varmt välkomna till min sida!
Mitt namn är Patricia Dianda, genuin matälskare och Malmöbo med rötterna från Kongo, Sverige och familj från Kuba.
Flavor-Boss startade 2016 som en hobbyverksamhet under min mamma ledighet där jag bjöd in mina vänner till min facebook grupp och serverade dem min smakrika hemlagade mat som alltid stod puttrande på spisen där hemma. Ordet spreds om mina grill och gårdsfester "Back yard BBQ" som fylldes och blev en succé.
Med mina skräddarsydda och kreativa smakupplevelse paket erbjuder jag idag unika catering och event lösningar med mitt Afro-Karibiska koncept som följs varmt av mina trogna följare på
sociala medier.
Klicka på länken nedan och följ med mig på mina färgsprakande upplevelser och spännande äventyr med resten av Flavor-Boss familjen på instagram och andra socialamedier nedan!
NORDISKA MÄSTARE I STREETFOOD 2023 MARIEFRED
*Barnens favorit
*Mest kreativ rätt
- MARIEFRED FOODTRUCK FESTIVALEN
SVERIGE MÄSTARE I STREETFOOD 2023 GULD MALMÖ
- STREETFOOD FESTIVALEN MALMÖ

Flavor-Boss familjen gör sig redo för Nordiska mästerskapen 2023


Flavor-Boss familjen gör sig redo för Nordiska mästerskapen 2023
SVERIGE MÄSTARE I STREETFOOD 2022
- EUROPEAN STREETFOOD AWARDS

European streetfood awards i Helsingborg, H22 2022

European streetfood awards i Helsingborg, H22 2022

European streetfood awards i Helsingborg, H22 2022

European streetfood awards i Helsingborg, H22 2022
SVERIGES RADIO,
PATRICIA DIANDA LAGAR SVERIGES BÄSTA STREETFOOD
VINNARE AV RAPIDUS "ÅRETS FRISKT VÅGAT 2020"

Klicka på länken och läs hela intervju.

Klicka på länken och läs hela intervju.
Med motivering:
"Patricia Dianda (Flavor-Boss Trich)
För att trots förlamande omständigheter för den här branchen envist gå vidare och mitt under härjande pandemi expandera och satsa med små medel men stora visioner. Och för en produkt med tydlig image, och en glädje i entreprenörskapet som inte går att ta miste på. Mat som kommuniceras rätt!"
- Jan Wifstrand, juryns ordförande Rapidus
FINALIST I MAT OCH KONCEPT TÄVLINGS TV PROGRAMMET HALEBOP MATAAM 2019

Mataam – jakten på nästa kebabpizzan är Sveriges nya matlagningstävling. Under sex fullmatade avsnitt tävlar fyra deltagare under ledning av programledaren Filip Dikmen, som är känd som komiker på Instagram och YouTube. Vid sin sida har han de tre eminenta experter, tillika jurykollegor, Nidal Kersh, Zeina Mourtada och Andra Farhad som kommer ge deltagarna proffsrådgivning både inom matlagning och entreprenörskap under resans gång.

Mataam – jakten på nästa kebabpizzan är Sveriges nya matlagningstävling. Under sex fullmatade avsnitt tävlar fyra deltagare under ledning av programledaren Filip Dikmen, som är känd som komiker på Instagram och YouTube. Vid sin sida har han de tre eminenta experter, tillika jurykollegor, Nidal Kersh, Zeina Mourtada och Andra Farhad som kommer ge deltagarna proffsrådgivning både inom matlagning och entreprenörskap under resans gång.

Mataam – jakten på nästa kebabpizzan är Sveriges nya matlagningstävling. Under sex fullmatade avsnitt tävlar fyra deltagare under ledning av programledaren Filip Dikmen, som är känd som komiker på Instagram och YouTube. Vid sin sida har han de tre eminenta experter, tillika jurykollegor, Nidal Kersh, Zeina Mourtada och Andra Farhad som kommer ge deltagarna proffsrådgivning både inom matlagning och entreprenörskap under resans gång.

Mataam – jakten på nästa kebabpizzan är Sveriges nya matlagningstävling. Under sex fullmatade avsnitt tävlar fyra deltagare under ledning av programledaren Filip Dikmen, som är känd som komiker på Instagram och YouTube. Vid sin sida har han de tre eminenta experter, tillika jurykollegor, Nidal Kersh, Zeina Mourtada och Andra Farhad som kommer ge deltagarna proffsrådgivning både inom matlagning och entreprenörskap under resans gång.
INSPIRATIONS FÖRELÄSNING MED PATRICIA DIANDA , FÖRETAGARNA YOUNG
FRÅGA FÖRETAGARNA:
"Hur överlever man pandemin med ett relativt nystartat bolag som livnär sig på att människor möts? Jo man låter framtiden komma tidigt, i alla fall om man heter Patricia Dianda.
PATRICIA DIANDA:
– Vi började sälja färdigrätter. Det var egentligen min 10 års plan, säger Patricia.
FÖRETAGARNA:
Att det är mycket arbete med att driva eget skriver hon under på. Vägen till framgång för den matälskande förstagångsföretagaren kom genom att prova sig fram samt genom att aktivt bygga upp sitt nätverk.