top of page

Vem är Flavor-Boss Trich och hur startade allt?

Mitt namn är Patricia Dianda.
Genuin och glad matälskare från Malmö med rötterna från Kongo, Sverige och familj från Kuba.

Här hittar du unika upplevelser med min Västafrikanska och Karibiska mat i fokus och helhetslösningar i mitt kända Afro Karibiska tema. 

 

Känd som Malmös smak drottning och som finalist i mat- och koncepttävlingsprogrammet Halebop Mataam 2019 samt vinnare av Rapidus Årets friskt vågat 2020.

 

Resan startade 2016 som en hobbyverksamhet och ett stort matintresse där jag öppnade en matlagningsgrupp på Facebook där jag bjöd mina Facebookvänner på min hemlagade mat. 

 

Intresset var över all förväntan och många idéer väcktes till liv. 

 

Det var då jag tog steget till företagandet och grundade mitt företag Flavor Boss där jag skapade mitt Västafrikanska och Karibiska helhetskoncept som idag kallas ”En Afro Karibisk smakupplevelse”.

FÖLJ MIG HÄR: 

Halebop mataam trailer

2.jpg

Jag har medverkat i TV-shower som Malmö TV, synts i grammisartisten Cherrie’s musikvideos, varit programledare i liveshowen Låt Live Leva

 

2019 var jag även en av topp fyra finalisterna i mat och koncept-tävlingsprogrammet Mataam som sändes under 6 avsnitt på Viafree.

Drivit min egen popup restaurang i samarbete med Rockklubben Plan B och många andra samarbeten med bland annat gårdsfest på Malmö Folkets Park, Heimstaden, festivalturné med Halebop, arrangerat områdesfest på Nydala Torgets dag med Helamalmö och MKB, föreläst på Malmö Arena och Hyllielunchen, invigning med riksbyggen m.m. 

 

Press kontakt: 

0700 66 36 11 - info@flavorboss.se 

YUMMY IN YOUR TUMMY

bottom of page