top of page
BG_Yellow.png

Vi älskar våra kunder; Här är en del av vår familj:

Recensioner

SOM EN SOL RULLAR PATRICIA IN MED SIN FOODTRUCK OCH LEVERAR GOD MAT OCH SKÖN STÄMNING.

Emil, Riksbyggen - Linkedin

VI ANLITADE PATRICIA TILL EN PERSONAL LUNCH OCH VILKET GRYM LUNCH DET BLEV! FINNS NÄSTAN INTE ORD ATT BESKRIVA VILKEN FANTASTISKT MAT DET VAR OCH VILKEN ENERGI OCH GLÄDJE PATRICIA SPRIDER! EN LUNCH DET KOMMER PRATAS OM LÄNGE! 

Linda, HSB Nordvästra Skåne - Linkedin

 

TRÄFFADE PATRICIA I SAMBAND MED MAXA MALMÖ OCH FICK DÅ TILLFÄLLE ATT SMAKA PÅ DEN BUFFÉ HON DUKAT UPP ÅT OSS. JAG VAR TVUNGEN ATT TA BÅDE TVÅ OCH TRE GÅNGER. SÅ GOTT! HAR DU INTE TESTAT - GÖR DET! DU KOMMER SOM JAG ATT ÄLSKA MATEN OCH SMAKERNA. DESSUTOM SPRIDER PATRICIA GLÄDJE OCH ENERGI VART HON ÄN KOMMER. ÖNSKAR HENNE ALL LYCKA FRAMÖVER MED SITT FÖRETAGANDE.

Malin, Stand by you AB - Linkedin

JAG BA PATRICIA ORDNA BÅDE CATERING OCH DEKORATION FÖR EN FÖRETAGSAKTIVITET. DETTA GJORDE HON MED BRAVUR- MATEN VAR ENORMT UPPSKATTAD OCH HENNES PERSONLIGHET SAMT VÄRDSKAP FÖRGYLLDE UPPLEVELSEN YTTERLIGARE! JAG KAN INTE NOG REKOMMENDERA FLAVOR-BOSS FÖR ALLA SÄLLSKAP SOM SER VÄRDET I EN KONCEPTUELL SMAKUPPLEVELSE :)

Felix, Consid AB - Linkedin

PATRICIA LAGAR UNDERBAR MAT OCH ARRANGERAR MYCKET TREVLIGA EVENT. HON ÄR EN RIKTIGT DRIVEN ENTREPRENÖR SOM OCKSÅ INSPIRERAR ANDRA. 

Nina Jansdotter, nätverkare - Linkedin

FANTASTISK SERVICE OCH GRYM MAT! VI PÅ ARBETSPLATSEN VAR SUPER NÖJDA :) REKOMMENDERAR VARMT!!

- Ardiana, Skanska - Linkedin

PATRICIA OCH FLAVOR-BOSS CATERING GER DEN KICKEN SOM BEHÖVS TILL VARJE EVENEMANG! MATEN + PATRICIA HÄRLIGA ENERGI GÖR DET HELT OMÖJLIGT ATT INTE RYCKAS MED I DEM AFRO-KARIBISKA TONERNA SOM GENOMSYRAR HELA KONECEPTET! PATRICIA!FLAVOR-BOSS KÖRDE STORY TELLING/FÖRELÄSNING MED EFTERFÖLJANDE GRILLNING OCH CATERING TILL CiLLUF iNC´S MEDLEMSTRÄFF I JULI. EN TOTAL FEEL GOOD UPPLEVELSE FRÅN START TILL MÅL!

Cilluf INC - Linkedin

DET FINNS MÅNGA CATERING FIRMOR MEN BARA EN PATRICIA OCH ETT FÖRETAG VID NAMN FLAVOR-BOSS. VID DU ERBJUDA NÅGOT EXTRA, SÅVÄL MATMÄSSIGT SOM UPPLEVELSEMÄSSIGT KAN JAG STARKT REKOMMENDERA PATRICIA. MATEN DOFTAR OCH SMAKAR FANTASTISKT GOTT, SERVICEN ÄR FÖRSTKLASSIG OCH PATRICIA OCH HENNES GÄNG STÅR FÖR VÄRME SAMT EN STOR PERSONLIGHET TILL DEN TILLSTÄLLNING

Petra, TillväXt Malmö - Linkedin

KAN VERKLIGEN REKOMMENDERA PATRICIA OCH HENNES MAT. SPRUDLANDE PERSONLIGHET OCH BRA PÅ KUNDRELATIONER KOMBINERAT MED VÄLLAGAD OCH VÄLSMAKANDE MAT GÖR DET ENKELT ATT REKOMMENDERA HENNE.

Peter, Tillväxt Malmö - Linkedin

GRYMT TREVLIG MATUPPLEVELSE VARJE GÅNG! GOD MAT, GLADA GÄSTER OCH HÄRLIG MUSIK/DEKORERING. DESSUTOM ÄR PATRICIA EN BRA VÄRDINNA SOM PRESENTERAR MATEN OCH SPRIDER GLÄDJE OCH LUGN.

Vanessa Presssekreterare Socialdemokraterna Malmö - Linkedin

 

VI VALDE CATERING AV UNDERBARA PATRICIA TILL DOTTERNS STUDENT. RESUMÉ, ALLA SA ATT DET VAR DEN GODASTE MATEN DEM FÅTT PÅ EN STUDENT OCH VAR GLADA ATT FÅ KARIBISK BUFFÉ SOM VAR SUPER GOD. FEM AV FEM PÅ DEN OCH TIO AV TIO TILL PATRICIA MED SITT GOA SKRATT.

Maria, Operativ chef och grundare av Affärsnätverket Mersmak - Linkedin

PROVAT PATRICIAS MAT NÅGRA GÅNGER OCH ALLTD LIKA GOTT! MYCKET BRA SERVICE MED LEVERANS PERFEKT TILL PAUSEN NÄR JAG SATT I TINGSRÄTTEN I MALMÖ. OM JAG SKA ARRANGERA EN STÖRRE FEST SÅ KOMMER DET SJÄLVKLARA VALET VARA FLAVOR-BOSS. LYCKA TILL!

Erik, - Linkedin

JAG HAR HAFT GLÄDJEN ATT TRÄFFA PATRICIA OCH SMAKA PÅ DEN AFRO-KARIBISKA UPPLEVELSEN... DET BORDE DU OCKSÅ GÖRA.

JAG HADE MED FLAVOR-BOSS PÅ ETT EVENT MED TIDNINGEN NÖJESGUIDEN SOM HÖLLS PÅ FOLK MAT OCH MÖTEN I MALMÖ, DET VAR LYCKAT OCH SMIDIGT, VÅRA GÄSTER UPPSKATTADE SMAKUPPLEVELSERNA OCH DET PROFFSIGA BEMÖTANDE FRÅN PATRICIA OCH HENNES PERSONAL. NÄR VI GÖR NÅGOR LIKNANDE KOMMER FLAVOR-BOSS VARA ETT SJÄLVKLART TOP OF MIND FÖR OSS. 

Martin, Nöjesguiden/HKM Publishing - Linkedin

TACK FÖR EN SUPER CATERING! 

FANTASTISK MAT, BRA SERVICE OCH TREVLIGA MEDARBETARE FICK MASSOR AV FRÅGOR OM MATEN OCH VAD DET EGENTLIGEN VAR I DEN FANTASTISKT GODA HOT SAUCEN. RIKLIGT MED MAT OCH VÄLDIGT NÖJDA GÄSTER!

Anna, - Facebook

FANTASTISK GOD MAT, SNYGGT PAKETERAT, UNDERBAR UTSTRÅLNING HOS GÄNGET I SYNNERHET MADAME FLAVORBOSS AKA PATRICIA. EN HELHETSUPPLEVELSE.

Åsa, -Facebook

VI BESTÄLLDE MAT FRÅN FLAVOR-BOSS OCH ÄR MER ÄN NÖJDA! MED SERVICES, SMAKERNA OCH UPPLEVELSEN I SIN HELHET. STORT PLUS FÖR GENERÖSA PORTIONER OCH FLEIBILITET I ATT KUNNA ÄNDRA BESTÄLLNINGEN I SISTA STUND! ALLA GÄSTER VAR SÅ MÄTTA OCH NÖJDA NÄR DE GICK HEM.

Sara, - Facebook

 

FANTASTISK GOD MAT!!!

REKOMMENDERAR TILL ALLA SOM UPPSKATTAR SMAKRIK MAT!

JAG ÅT "JERK CHICKEN", DET VAR LJUVLIGT TILL SISTA TUGGAN. DESSUTOM, SUPER TREVLIG ÄGARE!

Alexandra, -Facebook

LIKA GOTT SOM VANLIGT. PROVADE JERK CHICKEN OCH JERK CAULIFLOWER FÖR FÖRSTA GÅNGEN OCH VAR EN KANON SUCCÉ HOS BÅDE MIG OCH MIN MAN. VÅR SON SOM VANLIGTVIS INTE ÄTER NÅGOT UTAN TVÅNG, ÅT MED GOD APTIT BÅDE JERK CHICKEN OCH MIKATE, DET FINNS NÅGOT TILL ALLA, OCH MAN FÅR INTE MISSA DETTA FANTASTISKA KONCEPT.

Ellinor, -Facebook

VAR PÅ PLAN B FÖRRA VECKAN FÖR ATT PROVSMAKA OCH SÅÅ GOTT, REKOMMENDERAS VARMT OCH BRA MED AVSTÅND MELLAN BORD!

Super tasy food *****

Emma, Facebook 

JAG VILL REKOMMENDERA JERK CHICKEN OCH FÖR DEM SOM INTE ÄTER KÖTT REKOMMENDERAR JAG DEN VEGETARISKA (CAULIFLOWER) SÅ GOD SAMMA GODA SMAKUPPLEVELSE! OM DU VIL HA GOD MAT SÅ TVKEA INTE, DU KOMMER ABSOLUT INTE ÅNGRA DIG!

Hafsa, FacebookHafsa, Facebook

 

VI VAR ETT SÄLLSKAP PÅ SEX PERSONER SOM BESÖKTE PATRICIA OCH FLAVOR-BOSS PÅ MALMÖFESTIVALENS SISTA DAG IGÅR. NORMALT SETT FÅR MAN VÄNTA TILL FESTIVALENS SLUT FÖR ATT FÅ UPPLEVA FYRVERKERIERNA. MEN DET VI BJÖDS PÅ VID VÅRT BESÖK VAR INGET MINDRE ÄN ETT PERSONLIGT FYRVERKERI. ALLT IFRÅN KYCKLINGEN TILL RISET VAR EN EXPLOSION AV FANTASTISKA SMAUPPLEVELSER. FÖR ATT INTE TALA OM SÅSERNA. OMG VILKA SÅSER!

TACK PATRICIA OCH FLAVOR-BOSS FÖR EN FIN OCH PERSONNLIG SERVICE SAMT EN INBLICK I DIN SMAKRIKA VÄRLD. INTE FÖR ATT JAG ÄR RELIGIÖS MEN "ONCE I WAS BLIND BUT NOW I SEE".

Med vänlig hälsning

Daniel Linse från The Flavor Boss Belivers Aka Martins Ölprovargäng från parken

Daniel, - Facebook

KRÄVER DINA SMAKLÖKAR NÅGOT NYTT HAR DU HITTAT HEM, KOM HUNGRIG, LÄMNA EUFORISK. 

Filip, - Facebook

ERBJUDER EN FANTASTISK SMAKUPPLEVELSE I AFRO-KARIBISK ANDA, RUSTIKA SMAKER, FANTASTISKA CHICKEN WINGS. DETTTA MÅSTE SPRIDAS ÖVER HELA LANDER OCH DÄREFTER VÄRLDEN 25/10 OTROLIGT. 

Oscar, Facebook

ANNORLUNDA KONCEPT OCH SMAKER. GRYMT FÖR STÖRRE EVENEMANG, SÅSERNA ÄR GUDOMLIGA! REKOMMENDERAS STARKT! 

Alex, - Facebook

bottom of page