top of page
BG_Pink_edited_edited.png

EN AFRO-KARIBISK EVENTUPPLEVELSE

OFFERT SKICKAS EFTER FÖRFRÅGAN

FRÅGA VID ALLERGIER & ANDRA ÖNSKEMÅL.

VI CATERAR OCH ARRANGERAR DITT EVENT!

UTFORSKA ENKELHETEN I VÅRA GRUNDLÄGGANDE AFRO-KARIBISKA UPPLEVELSEPAKET & SKAPA EN MINNESVÄRD FEST UTAN KRÅNGEL.

Välj din cateringmeny från vår frestande meny och välj sedan bland våra kreativa serveringsalternativ med våra Afro-Karibiska upplevelse Paket och kombinera fritt med våra upplevelsetillägg efter önskemål:

 

Bufféupplevelse:

Njut av en riklig buffé med en fusion av spännande smaker från det Afro-Karibiska köket. Välj bland våra prisbelönta signaturrätter för att skapa en kulinarisk resa för dina gäster.

Portionsförpackad upplevelse:

Individuellt förpackade delikatesser för en bekväm och personlig servering.

Foodtruck Upplevelse:

För en unik matupplevelse direkt från vår färgsprakande foodtruck. Gästerna kommer att älska den interaktiva och levande atmosfären med vår färgsprakande foodtruck upplevelse. 

 

Grillupplevelse:

En rykande grill med vår fingerlicking kaneldoftande Jamaican fusioned Jerk chicken eller Cauliflower veg, eller varför inte testa vårt saftiga och välkryddade Lamm och mycket mer med vår Västafrikanska och Karibiska grillmeny tillägg. Vår grillmaster kommer till er enligt önskad tid för en varm och doftande stämning.

Serveringspersonal Upplevelse:

Luta dig tillbaka och låt vårt dedikerade serverings team ta hand om allt, inklusive dryckesservering, matservering, tallriks hantering och en smidig städning under eventets gång.

Exklusiv Värdinna Upplevelse:

För en ännu mer avslappnad fest, lägg till en utav våra professionella värdinnor. Från presentation av maten till bufféuppställning och nedplock, Värdinnan tar hand om allt så att du kan njuta fullt ut.

 

Vid önskemål om att ha Patricia Dianda #Flavorbosstrich som värdinna på ert event vänligen meddela detta vid offertförfrågan.

DJ-upplevelse inklusive Ljus & Ljud:

Skapa den perfekta stämningen med vår professionella DJ-upplevelse. Ljud och ljus som tar festen till nya höjder, med en unik blandning av Afro-karibiska rytmer eller ett skräddarsytt upplägg enligt önskemål..

 

Dekoration Upplevelse:

Höj atmosfären på festplatsen med våra färgsprakande dekorationspaket, inklusive färgstarka fat, dukar, lyktor, palmer, kaktusar, girlanger mm. Ett kreativt sätt för att ge extra liv och färg på ditt event för en mer minnesvärd upplevelse.

 

Gör din festplanering enklare och skapa en minnesvärd upplevelse med vårt Kompletta Paket. Kontakta oss för att bolla dina idéer och önskemål  så hjälper vi dig skräddarsy ditt event redan idag.

 

BG_Darkgreen_edited_edited.png

EN AFRO-KARIBISK FOODTRUCKUPPLEVELSE

För en unik matupplevelse direkt från vår färgsprakande foodtruck. Gästerna kommer att älska den interaktiva och levande atmosfären med vår färgsprakande foodtruck upplevelse. 

Varje paket kan enkelt anpassas efter dina önskemål. Har du ett extra stort event i planerna så erbjuder vi även planering med skräddarsydda eventlösningar från start till slut för en bra koordinerad event upplevelse. Välj det paket som passar dig bäst och låt oss ta hand om resten. Enkelt, smakfullt och fullt av Afro-Karibisk glädje!

Skicka din förfrågan nu till info@flavorboss.se eller skicka ett meddelande till oss med ditt namn & kort förfrågan till telefonnummer 0700663611 så ringer vi upp i mån av tid.

bottom of page